Contactgegevens

Telefoon: 020 2250321
Mobiel: 06 53174729
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonlijke geschiedenis

Ik heb rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (destijds nog geheten Katholieke Universiteit Nijmegen). Ik heb daarna een mastersopleiding European judicial studies voltooid aan het EIPA (European Institute of Public Administration) in Maastricht. Ook heb ik de INSOLAD/Grotius specialisatie-opleiding insolventierecht voltooid aan de Grotius academie. Voorts heb ik de Specialisatie-opleiding Financiële economie voor curatoren voltooid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (in samenwerking met INSOLAD).

Ik heb veel ervaring in het bijstaan van cliënten in doorgaans lastige of uitdagende situaties. Als zoon van een advocaat leek ik voorbestemd om advocaat te worden. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij Koninklijke Philips heb ik mij als zelfstandig advocaat gevestigd. Sindsdien houd ik mij vooral bezig met de commerciële praktijk, waarvan de procespraktijk een belangrijk onderdeel is. Ik ben in het verleden actief geweest als curator en bewindvoerder, en ben bij diverse spraakmakende zaken en procedures betrokken geweest.

Nevenfuncties en lidmaatschappen

Ik ben juridisch adviseur van Park Medisch Centrum in Rotterdam, een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Daarnaast ben ik lid van INSOLAD.

Onze publicaties

Lees alle artikelen

 • 06 juni 2024

  De afdwingbaarheid van een mediationclausule

 • 25 april 2024

  Is de CSDD-Richtlijn een gevaar voor duurrelaties?

 • 21 maart 2024

  ESG-vereisten van de CSDD-Richtlijn

 • 22 februari 2024

  WAMCA in de praktijk

Volg ons op LinkedIn: Poelman c.s. op LinkedIn