Deze ervaring is geschreven door drs. H.T.M. Marée (voorzitter van de Raad van Bestuur van Park Medisch Centrum en Parkkliniek)

Toegewijd en betrouwbaar

Sinds mei 2016 werken wij samen met Mr. M. Poelman die bij ons de functie van huisadvocaat vervult. Ik heb de heer Poelman leren kennen als een integere, goed benaderbare, jurist die ook buiten de standaard werkuren door ons benaderd kan worden voor advies. Het is een teamspeler, heeft een scherpe geest en weet snel de essentie van een probleem te verwoorden en te analyseren.

Voor eenieder die zaken met hem wenst te gaan doen kan ik aangeven dat toewijding en betrouwbaarheid en afspraken nakomen kernwaarden zijn die hem typeren.

Over Park Medisch Centrum & Parkkliniek

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is een groot zelfstandig behandelcentrum op het gebied van Neurochirurgie, Orthopedie en plastische chirurgie.

Het is gevestigd in Rotterdam en heeft nauwe samenwerkingsverbanden met het Erasmus MC, het Franciscus Gasthuis en het Amphia Ziekenhuis in Breda waarmee zorgdienstverlening afspraken zijn gemaakt. Naast deze ziekenhuizen faciliteren wij ook nog andere ZBC’s en wij zijn onlangs voor de 3e keer gekozen tot beste klinieken van Nederland op ZorgkaartNederland. Uiteraard hebben wij met alle zorgverzekeraars in Nederland afspraken gemaakt met betrekking tot het aanbieden van onze zorg.

Onze publicaties

Lees alle artikelen

 • 25 april 2024

  Is de CSDD-Richtlijn een gevaar voor duurrelaties?

 • 21 maart 2024

  ESG-vereisten van de CSDD-Richtlijn

 • 22 februari 2024

  WAMCA in de praktijk

 • 01 december 2023

  WAMCA revolutie: van complexiteit naar duidelijkheid

Volg ons op LinkedIn: Poelman c.s. op LinkedIn