Huisstijl en website voor Poelman c.s.

Huisstijl

Sinds eind 2022 is er gewerkt aan de vernieuwde uitstraling van Poelman c.s. Ons logo is de basis voor onze huisstijl. Het logo is een visueel merk, opgebouwd uit verschillende onderdelen, waarin we de 'pilaren van de rechtspraak' als uitgangspunt hebben genomen.

De vier pilaren staan symbool voor de beginselen van een rechtstaat (four pillars of law). De vier belangrijkste onderdelen van een rechtsstaat zijn:

 1. Grondrechten
 2. Scheiding der machten
 3. Legaliteitsbeginsel
 4. Onafhankelijke rechtspraak

Daarnaast verwijst de stabiliteit van een pilaar naar een duurzame samenwerking en vormen de rode pilaren in het beeldmerk samen de letter 'P' van Poelman c.s.

Logo Poelman c.s.

Logo en beeldmerk van Poelman c.s.

Website

Op basis van de huisstijl is een website ontwikkeld waarop wij alles over Poelman c.s. uitlichten. Hier bespreken we bijvoorbeeld onze verschillende expertises, zodat u weet voor welke zakelijk geschillen u gebruik kunt maken van onze juridische ondersteuning.

Ook kunt u ervaringen lezen van cliënten die eerder gebruik hebben gemaakt van onze ondersteuning. Daarnaast zullen wij met regelmaat nieuwe publicaties plaatsen. Hierdoor blijft u op de hoogte over actuele en/of opvallende gebeurtenissen op juridisch gebied.

Logo Poelman c.s.

Website van Poelman c.s.

Onze publicaties

Lees alle artikelen

 • 25 april 2024

  Is de CSDD-Richtlijn een gevaar voor duurrelaties?

 • 21 maart 2024

  ESG-vereisten van de CSDD-Richtlijn

 • 22 februari 2024

  WAMCA in de praktijk

 • 01 december 2023

  WAMCA revolutie: van complexiteit naar duidelijkheid

Volg ons op LinkedIn: Poelman c.s. op LinkedIn